rød peberfrugt i fine terninger1 lille rød peberfrugt i fine terninger
1
spsk.
meget finthakket løg1 spsk. meget finthakket løg
2
stk.
røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g.2 stk. røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g.
1
bdt.
hakket persille1 bdt. hakket persille
1
pose
nøddeflager1 pose nøddeflager
Opskrift:
rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.
Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15243 gange, og udskrevet 502 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider