Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget Ørredpaté

Røget Ørredpaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
50 g.flødeost - naturel
4 tsk.tør sherry (kan udelades)
2 tsk.kinesisk soya
1 tsk.citronsaft
1 lillerød peberfrugt i fine terninger
1 spsk.meget finthakket løg
2 stk.røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g.
1 bdt.hakket persille
1 posenøddeflager
 


Opskrift:

rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.

Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13816 gange,
og udskrevet 471 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu