Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butterdejspakker med laks/ørred og spinat

Butterdejspakker med laks/ørred og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Butterdejspakker med laks/ørred og spinat, billede 4 Butterdejspakker med laks/ørred og spinat, billede 1 Butterdejspakker med laks/ørred og spinat, billede 2 Butterdejspakker med laks/ørred og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.hel ørred/laks
300 g.frisk spinat
200 g.creme fraiche
 salt
 peber
 citronsaft
2 pk.frosne butterdejsplader
 


Opskrift:

Skær hoved og hale af fisken og vask den. Pakkes ind i staniol. Bages i ovnen i ca. 45 min.

Imens røres creme fraiche, salt, peber og citronsaft sammen.

Spinaten dampes kort i en gryde til det er faldet sammen.


Når fisken er færdig, det kan man let se ved at kødet falder fra hinanden, skilles kødet fra benene og skindet fjernes.

Rul butterdejen ud på køkkenbordet og skær den i firkanter. Kom lidt af fisken på, derefter lidt spinat og til sidst lidt af creme fraiche-blandingen på toppen.

Luk pakkerne, så de er helt tætte.

Bages på bagepapir ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-10 min eller til de er gyldne.

Spises lune, evt. med lidt salat til. Kan sagtens opbevares i køleskab og så varmes til natmad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 78838 gange,
og udskrevet 2987 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Plet  -  2014-09-01 13:41:07
Hvad er butterdejs rupper og hvor købes de?


  -  2013-01-29 04:53:57
Jeg tog posse og spinat og lavede en flødestuvning krydret med citronskal og muskat, som jeg sammen med ørred bagte ind i filodej - hele plader. Det smagte himmelsk!


Sofie  -  2011-11-14 20:13:56
Kan man lave retten med andet end laks ?


  -  2011-08-12 20:17:22
Super lækker ret, selv børnene spiste med velbehag


Per  -  2011-01-29 14:52:59
Vi har ændret lidt i denne opskrift. I stedet for butterdejsplader har vi brugt butterdejs rupper, 2 pakker. som vi har delt i 2, så passer det med 8 stk. da en pakke indeholder 2 ruller. Vi har skåret nogle ridser i den del af butterdejen som lægges over fyldet, fordi det ser mere indbydende ud på denne måde, og så har vi penslet med sammenpisket æg, igen fordi det ser mere indbydende ud. Tiden mener jeg ikke holder, de skal have 15-20 minutter efter min mening.


sarah  -  2010-03-18 08:40:16
jeg synes i skal have nongle irlandske retter


joe  -  2007-05-12 13:48:25
denne ret var helt himmelsk


Ninett  -  0000-00-00 00:00:00
Udeluk butterdejen under Candida kur


  -  0000-00-00 00:00:00
en gang rejer ovenpå inden den lukkes , gør den endnu bedre, men ellers er den rigtig god -- LB