Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forel som i Piemonte

Forel som i Piemonte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.ørred
50 g.smeltet smør
100 g.gulerod, skalotteløg og bladselleri, 100 g. ialt
1 laurbærblad
1 tsk.timian
100 g.koldt smør
½ l.Barolo vin (Barbaresco)
½ dl.fiskebouillon
 
 smørbolle
10 g.hvedemel
15 g.smør
 


Opskrift:

Bed fiskehandleren om at rense ørreden. Skær den i fingertykke skiver. Dryp et ildfast fad med det smeltede smør. Hak gulerod skalotteløg og bladselleri meget fint og fordel dem i fadet sammen med krydderierne. Fordel fisken ovenpå med et par klatter koldt smør (ikke det hele) og drys med salt og peber. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200c. Opvarm rødvinen næsten til kogepunktet i en kasserolle, hæld den varme rødvin ved fisken, med fiskebouillonen. Sæt fadet i ovnen i endnu 30 minutter. Læg fisken på serveringsfad og hold den varm. Si fiskefonden i en gryde og pisk smørbollen i, kog sovsen igennem i 2 minutter. Tag gryden af ilden og pisk resten af smørret i sovsen lidt ad gangen. Fordel sovsen over fisken og server med butterdejsnitter. Laks kan også tilberedes på denne måde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12167 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu