Lystfiskerørred

Lystfiskerørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2000 g.ørred
3 pakkerskiveskåret bacon
 grøntsager efter lyst
 Kartofler
 Pillede hummerhaler eller rejer
4-5 dl.hvidvin
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Bacon lægges på et spækbrædt side om side lige så lang som fisken. Fisken renses grundigt og fileres, resterende ben pilles ud, den ene filet lægges ned på baconen og der fyldes grøntsager og hummerhaler ovenpå, herefter lægges den anden filet oven på og baconen vippes rundt om det sidste bacon pakkes nu om fisken, der lægges i et ildfastfad, de skiveskåret kartofler og resterende grøntsager og hummerhaler puttes rundt om fisken, hvidvinen hældes ved evt. supleres med vand. Retten sættes i ovnen ved 200 grader i 40 min.

Retten serveres varm og fisken skæres i skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 34420 gange,
og udskrevet 1086 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu