Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk farsret

Græsk farsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.fårefars
3 spsk.rasp
1.5 dl.vand
1 æg
 peber
 
 Fyld:
100 g.fetaost
1 tsk.timian
1.5 dl.hakket persille
300 g.squash eller agurk
 Kinesisk soya
 


Tilbehør:
Ovnbagte kartoffelbåde, tomatsalat, samt yoghurt med krydderurter.
Opskrift:

Udblød raspen i vand. Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.

Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle.

Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med kinesisk soya.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min.

Servering:
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 23404 gange,
og udskrevet 551 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu