fileteret fisk, f.eks. torsk, sej eller ørred 600 g. fileteret fisk, f.eks. torsk, sej eller ørred
450
g.
frossen hel spinat (1 kg frisk) 450 g. frossen hel spinat (1 kg frisk)
1/2
liter
Sauce Naturel (eller med mælk) 1/2 liter Sauce Naturel (eller med mælk)
1
æg 1 æg
1/2
tsk.
revet muskatnød 1/2 tsk. revet muskatnød
200
g.
lasagneplader 200 g. lasagneplader
salt salt
peber peber
50
g.
revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella) 50 g. revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)
Opskrift:
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.
Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene.
Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.