Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad ørred

Gravad ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 ørred
 puddersukker (brun farin)
 sukker
 knust tørret dild
 groft salt
 lidt hvid peber
 lidt selleripulver
 grøn dild, frisk eller tørret
 


Opskrift:

Du fileterer fisken, det må gerne være en rimelig størrelse fisk. Læg de 2 fileter i en bradepande eller en bakke med kanter, du kan også ligge dem i et klæde (viskestykke). Fiskene skal ligge med skindsiden nedad. Fileterne drysses med rund hånd med puddersukker, sukker, knust dild, groft salt, hvid peber, selleripulver og til sidst grøn dild. Fisken skal nu stå og trække et par dage i køleskabet og er ellers klar til servering.

Serveres med f.eks. surbrød og asparges.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20765 gange,
og udskrevet 507 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

christine bagge  -  2011-12-26 14:49:03
har engang set at siderne blev smurgt med sød sennep og derefter drysset med sukker/salt blanding.


ox3pi  -  0000-00-00 00:00:00
man kan med fordel fryse ørreden efter den er graved, og således vil den modne under frysningen, når man så skal bruge gravad ørrede, tager man den ud af fryseren dagen før og opbevarede den i køleskab indtil den skal spises.


ivan  -  0000-00-00 00:00:00
Krydderier i gravet kød bør altid være tørret, da der ellers kan sidde jordbakterier i friske krydderier.