Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne pandekager med fyld af varmrøget ørred

Grønne pandekager med fyld af varmrøget ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 storeæg
1 dl.hvedemel
25 g.smeltet smør
2,5 dl.mælk
1/2 stort bdt.persille
1/2 dl.youghurt
 sukker
 salt
 peber
400 g.ørred, varmrøget
100 g.cremefraiche 18%
100 g.cornichoner
 citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, youghurt, mælk. Smag til med salt, peber og en knsp sukker. Lad helst dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.

Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved..... Lad pandekagen/-erne køle af.

Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cr. fraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.

Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17673 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nette  -  2007-09-28 14:39:18
til hvor mange personer der den til ??