Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunesisk kikærtesuppe

Tunesisk kikærtesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Oprindelsesland : Tunesien

TunesienIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kikærter
1 l.vand
2 spsk.olie
1 spsk.kommen
3 fedhvidløg, knust
1 spsk.tahin pasta
2 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Sæt kikærterne i blød i vandet natten over. Dryp dem af og kom dem i en gryde med vandet. Bring det i kog og kog det igennem 10 minutter. Skru så ned for varmen, tilsæt olie og kommen og kog ved svag varme ca. 1½ time. Rør hvidløg og tahinipasta i. Kog videre 25-30 minutter mere. Rør citronsaften i og server suppen varm.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19799 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tunisi  -  2009-11-06 15:16:27
det er Helt forkert !


Lucilia  -  0000-00-00 00:00:00
Der er noget helt galt i denne opskrift. Følger man den slavisk bliver det mere pasta end suppe, mangler smag, salt, og ALT for lidt citron...


Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Der er slet ikke nok væske i forhold til fyld..


Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Der er slet ikke nok væske til kikærterne.