Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykikærter med pasta

Karrykikærter med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karrykikærter med pasta, billede 4 Karrykikærter med pasta, billede 1 Karrykikærter med pasta, billede 2 Karrykikærter med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
330 g.tørre kikærter
 
300 g.pasta
 
2 løg
2 gulerødder
150 g.knoldselleri
1 madæble
1 bdt.hakket persille
1 l.mælk
2 tsk.karry
 hvedemel
 


Opskrift:

Kikærterne sættes i blød natten over, min. 12 timer.
Vandet hældes fra og kikærterne skylles og bringes i kog i friskt vand.
Koger møre ca. 1 time.

Pastaen koges al dente.

Løg, selleri, gulerødder hakkes i mindre stykker. Olien varmes og tilsættes karry + salt. De hakkede grønsager svitses et kort øjeblik. Æblet skæres i mindre stykker og svitses med. Mel drysses over under omrøring. Mælk tilsættes lidt efter lidt under omrøring. Når sauces er jævn og varm, tilsættes kogte kikærter og persille. Det hele småsnurrer 3-4 min. og smages til med salt.

Serveres på pasta m. frisk persille, evt. med råkost som tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 39213 gange,
og udskrevet 828 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja  -  2012-08-28 13:03:33
Der står jo i opskriften de skal stå i blød : )


Nadja  -  2008-08-08 13:13:46
en inspirerende ret, men normalt skal kikærter jo stå i blød, det er lidt forvirrende når der står "tørre kikærter"