Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce)

Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
0.25 hvidkål
100 g.salami
3 hårdkogte æg
16-18 sorte oliven
 
 Aiolisauce:
200 g.kalorielet mayonnaise
4-5 fedhvidløg
0.25 tsk.salt
 vand
 
 Tilbehør:
 Flute
 


Opskrift:

Hvidkålen snittes fint. Salamien skæres i terninger. Æggene skæres i både. Hvidkål, salami, æg og oliven blandes i en skål.

Sauce:
Mayonnaise røres med presset hvidløg og salt. Tilsættes vand til konsistensen er ret lind. Saucen serveres til salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15455 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu