Blommeis med armagnac

Blommeis med armagnac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.sukker
4 æggeblommer
 dl.mælk
1 Vaniljestang
12 stk.svesker
17 cl.armagnac
 
Opskrift:
Læg sveskerne i blød i 5 cl. Armagnac med lidt vand og sukker.

Mælken koges med vanillestangen. Sukker og æggeblommer røres sammen. Den varme mælk tilsættes under omrøring. Massen opvarmes langsomt under omrøring i en tykbundet gryde.

Afkøles og fryses delvis. Før massen er helt fast, tilsættes de grofthakkede svesker og isen fryses nu i yderligere 2 timer. I isafkøle portionsglas lægges 3 kugler is, resten af armagnacen hældes over - serveres med et par krumkager til.





karakterer:
Opskriften er vist 15816 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu