Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommeis med armagnac

Blommeis med armagnac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.sukker
4 æggeblommer
 dl.mælk
1 stangvanille
12 stk.svesker
17 cl.armagnac
 


Opskrift:

Læg sveskerne i blød i 5 cl. Armagnac med lidt vand og sukker.

Mælken koges med vanillestangen. Sukker og æggeblommer røres sammen. Den varme mælk tilsættes under omrøring. Massen opvarmes langsomt under omrøring i en tykbundet gryde.

Afkøles og fryses delvis. Før massen er helt fast, tilsættes de grofthakkede svesker og isen fryses nu i yderligere 2 timer. I isafkøle portionsglas lægges 3 kugler is, resten af armagnacen hældes over - serveres med et par krumkager til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13016 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu