Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Suprême af due med unique auberginemédaillon

Suprême af due med unique auberginemédaillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 gode pæne duer
1 aubergine
3 forskellige peberfrugter
 lidt basilikum
1 lille glas tapenade
1 bdt.blandede krydderurter
4 storebagekartofler (tournerede og kogte eller som råstegte)
 
 Fars:
1 duebryst og lår
50 g.kvark
2 æggehvider
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Duefond:
 Skrogene fra duerne
2 helehvidløg
3 gulerødder
¼ knoldselleri
1 tomat
1 lille bundttimian
10 skalotteløg
1 fl.kraftig bordeauxvin
100 g.usaltet smør
 


Opskrift:

Duer:
Lår og bryst skæres fra. Skroget gemmes. Lår udbenes og bryst renses for skindet.

Fars:
Halvdelen af lår og bryster laves til fars ved at køre det sejt med lidt salt på blenderen. Tilsættes kvark, æggehvider og lidt fløde til at afrunde smagen med. Smages til med salt og peber.

Farsen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på de resterende bryster samt ind i de udbenede lår. Brystet rettes af med en varm palet, sådan at det kommer op i en spids. Låret kommes i en lille springform. Lår og bryster bages i ovnen ved 230 grader C i 8 minutter.

Auberginemedaillon:
Lav nogle tynde skiver af auberginen, resten af auberginen skæres i små tern sammen med peberfrugterne. Lidt skalotteløg hakkes og sauteres let af i en gryde sammen med de hakkede peberfrugter og aubergineresterne. Lad det småsimre i 2 timer. Lidt hakket basilikum tilsættes efter et par timer og køles af (smages til). I en ringform startes der med en tynd skive aubergine, så grønsagsblanding, derpå en skive aubergine som påsmøres et tyndt lag tapenade. Opvarmes i ovn ved 200 grader C.

Duefond / sauce:
Skrogene fra duerne brunes godt af i en gryde eller ovn, sammen med hvidløg, som er gennemskåret samt de delvis finthakkede urter; gulerod, selleri, skalotteløg og lidt tomat. De hele reduceres med kraftig rødvin, og tilsættes herefter vand så det dækker. Obs! sørg altid for at afskumme suppe og fonder konstant. Fonden koges i 4 timer og sigtes grundigt. Nedkoges yderligere til der er ca. 3-4 dl tilbage. Den resterende fond piskes op med ca. 100 g koldt usaltet smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7598 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu