Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skovdue i kantarel frikassé

Skovdue i kantarel frikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skovduer
 
 Frikassé:
200 g.friske kantareller
3-4 skalotteløg
50 g.smør
1 glastør hvidvin
 lidt olivenolie
2 stilkepersille
 saften af ½ citron
 salt
 peber
 
 Kompot:
10 blommer
4-5 stilkecitronmelisse
50 g.smør
 et lille glas blommebrændevin (F. eks. Slivovitz)
 
 Garniture:
2 storebagekartofler
2 gulerødder
¼ knoldselleri
¼ kålrabi
 brøndkarse
 


Opskrift:

Frikassé:
Kantarellerne svitses i smør sammen med de finthakkede skalotteløg. Tilsættes hvidvin, olivenolie og koges igennem. Tilsættes hakket persille og monteres med smør. Smages til med citronsaft, salt og peber.

Kompot:
Halve blommer mørnes i smør. Smages til med blommebrændevin, samt finthakket citronmelisse.

Skovdue:
Duerne steges i ovnen ved 250 grader C i 10 minutter. Hviler herefter 10 minutter inden anretningen.

Garniture:
Kartofler, selleri, gulerod og kålrabi skrælles og tourneres (formes) i passende størrelse. Koges halvmøre og steges herefter færdige og gyldenbrune i afklaret smør.

Anretning:
Duerne anrettes ovenpå blommekompotten, med frikasséen rundt om de stegte rodfrugter. Pyntes af med brøndkarse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10556 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

grenå  -  0000-00-00 00:00:00
De kan umuligt blive møre på 10 min.