Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skovdue i kantarel frikassé

Skovdue i kantarel frikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skovduer
 
 Frikassé:
200 g.friske kantareller
3-4 skalotteløg
50 g.smør
1 glastør hvidvin
 lidt olivenolie
2 stilkepersille
 saften af ½ citron
 salt
 peber
 
 Kompot:
10 blommer
4-5 stilkecitronmelisse
50 g.smør
 et lille glas blommebrændevin (F. eks. Slivovitz)
 
 Garniture:
2 storebagekartofler
2 gulerødder
¼ knoldselleri
¼ kålrabi
 brøndkarse
 
Opskrift:
Frikassé:
Kantarellerne svitses i smør sammen med de finthakkede skalotteløg. Tilsættes hvidvin, olivenolie og koges igennem. Tilsættes hakket persille og monteres med smør. Smages til med citronsaft, salt og peber.

Kompot:
Halve blommer mørnes i smør. Smages til med blommebrændevin, samt finthakket citronmelisse.

Skovdue:
Duerne steges i ovnen ved 250 grader C i 10 minutter. Hviler herefter 10 minutter inden anretningen.

Garniture:
Kartofler, selleri, gulerod og kålrabi skrælles og tourneres (formes) i passende størrelse. Koges halvmøre og steges herefter færdige og gyldenbrune i afklaret smør.

Anretning:
Duerne anrettes ovenpå blommekompotten, med frikasséen rundt om de stegte rodfrugter. Pyntes af med brøndkarse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11043 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

grenå  -  0000-00-00 00:00:00
De kan umuligt blive møre på 10 min.