Skovdue i kantarel frikassé
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : Red : |
|
|
Frikassé:
Kantarellerne svitses i smør sammen med de finthakkede skalotteløg. Tilsættes hvidvin, olivenolie og koges igennem. Tilsættes hakket persille og monteres med smør. Smages til med citronsaft, salt og peber. Kompot: Halve blommer mørnes i smør. Smages til med blommebrændevin, samt finthakket citronmelisse. Skovdue: Duerne steges i ovnen ved 250 grader C i 10 minutter. Hviler herefter 10 minutter inden anretningen. Garniture: Kartofler, selleri, gulerod og kålrabi skrælles og tourneres (formes) i passende størrelse. Koges halvmøre og steges herefter færdige og gyldenbrune i afklaret smør. Anretning: Duerne anrettes ovenpå blommekompotten, med frikasséen rundt om de stegte rodfrugter. Pyntes af med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 12443 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer grenå - 2005-01-01 01:01:01 De kan umuligt blive møre på 10 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne