Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt due med selleri og blommer

Stegt due med selleri og blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 rensede duer
½ skrællede selleri skåret i tynde trekanter (eller tern)
6-8 rosenkål
4-6 halveret blommer uden sten
1 spsk.balsamico eddike
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Krydr duerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 - 20 minutter. Rist selleri i lidt varm olie. Krydr med salt og peber. Del bladene fra rosenkålen og kog dem i en gryde med let saltet vand i 3 - 4 minutter. Steg blommerne med indersiden ned af og vend dem når de er gyldne og gennemvarme. Tilsæt balsamico eddike på panden og krydr med salt og peber. Anret duerne på en bund af rosenkål og anret med de gylden stegte selleri og de lune blommer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8387 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu