skrællede selleri skåret i tynde trekanter (eller tern)½ skrællede selleri skåret i tynde trekanter (eller tern)
6-8
rosenkål6-8 rosenkål
4-6
halveret blommer uden sten4-6 halveret blommer uden sten
1
spsk.
balsamico eddike1 spsk. balsamico eddike
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
salt salt
peber peber
Opskrift:
Krydr duerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 - 20 minutter. Rist selleri i lidt varm olie. Krydr med salt og peber. Del bladene fra rosenkålen og kog dem i en gryde med let saltet vand i 3 - 4 minutter. Steg blommerne med indersiden ned af og vend dem når de er gyldne og gennemvarme. Tilsæt balsamico eddike på panden og krydr med salt og peber. Anret duerne på en bund af rosenkål og anret med de gylden stegte selleri og de lune blommer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9167 gange, og udskrevet 145 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider