Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegte duer med blommer II

Grydestegte duer med blommer II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 duer a ca. 250 gr.
12 skalotteløg
12 blommer
2 dl.hvidvin
2 stilkesalvie
1 dl.vand
50 g.smør
 Salt
 peber
 Evt. maizena
1 knoldselleri
2 gulerødder
2 stk.kartofler
2 dl.vand
50 g.smør
1 bdt.persille
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Del duen i lår og bryststykker. Brun stykkerne i lidt smør i en gryde. Skær skalotteløg i kvarte og kom dem ved og lad dem stege lidt med. Kom salvie ved og derefter hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind til ca. det halve. Kom vandet ved, krydr med salt og peber. Lad brysterne braisere under lår ca. 7-9 minutter med skindsiden opad, og lårene ca. 15 minutter. Hold brystkødet lunt imens. Det skal trække ca. 10 minutter inden det skæres fra skroget.

Kog skyen lidt ind. Skær blommerne i både og sauter dem smør. Hæld saucen ved , kog igennem og smag til med salt og peber. Jævn evt. med maizena eller monter med smør.

Server med:
Rodfrugter i selleri
Skræl rodfrugterne. Skær gulerødder og kartofler i grove tern. Skær selleri i fire både og kog dem hele i en gryde i vandet tilsat smør salt og peber. Kog selleristykkerne til de kun lige er møre. Skær midten ud af hver selleribåd på samme måde, som man ville skære kernehuset ud på en æblebåd., blot noget dybere. Kom det bortskårede selleri ned i gryden til gulerod og kartoffel og kog det hele mørt. Tag grøntsagerne op og lav en grov mos. Spæd mosen med grøntsagsvandet og smag evt. til med salt og peber. Fordel mosen i selleribådene og varm eller gratinér dem i en varm ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9022 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu