Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret skovdue med spinat, rosmarinsauce og sprødstegt selleri

Farseret skovdue med spinat, rosmarinsauce og sprødstegt selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skovduer
250 g.hakket vildtkød eller hakket oksekød
100 g.fedtnet
150 g.spinat
2 æg
1 dl.piskefløde
1 stilk.rosmarin
1 knoldselleri
 olivenolie
 


Opskrift:

Læg skovduen med brystet nedad, lav et snit langs med ryggen, og løsne forsigtigt kødet fra skroget hele vejen rundt. Pas på at skindet forbliver intakt, der må helst ikke være nogen huller.

Rens spinaten, og blancher den i en lille smule vand. Kør farsen på foodprocessoren, først med salt og peber, tilsæt derefter et æg af gangen, og til sidst piskefløden lidt af gangen. Farsen smøres ud på kødsiden af duen, spinaten lægges i midten, og duen rulles sammen, sådant den fylder så meget, som hvis skroget stadig var der. Pak duen ind i det udvandrede fedtnet.

Brun af på panden og steg færdig i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C. Lad duen hvile.

Kog en kraftig fond på skroget, jævn evt. af med en anelse maizena, og tilsæt de hakkede blade på den ene stilk rosmarin, tilsmag med salt og peber.

Skræl sellerien og skær den ud på ca. 1 cm. tykkelse, steg den på en meget varm pande i en smule olie. Der er meget vigtigt at sellerien er sprød, da dette giver en helt fantastisk smag.

Ved anretningen lægges sellerien på tallerknen, saucen kommes rundt omkring, duen skæres i et par skiver, og anrettes ovenpå sellerien.

Hvis der er lidt rosmarin tilbage, så stil evt. en stilk ved kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11148 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu