Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carpaccio med rucola

Carpaccio med rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalatRet : Salat - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Carpaccio med rucola, billede 4 Carpaccio med rucola, billede 1 Carpaccio med rucola, billede 2 Carpaccio med rucola, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tyndt skåren oksemørbrad
 saft fra 1 lime
3 spsk.olivenolie
2 spsk.kapers
 frisk parmesanost efter ønske
1 bdt.rucola salat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør limesaft med olivenolie, salt og peber. Pensl to tallerkner med dressingen og fordel tynde skiver af kødet henover. Krydr med salt og peber. Fordel resten af dressingen henover og drys med kapers. Server med tynde skiver af parmesanost, rucola salat og brødet der er ristet i lidt olivenolie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 48368 gange,
og udskrevet 1157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kølige Kent  -  2011-09-21 02:33:01
Istedet for kapers, så rist nogle pinjekerner og smid det på istedet ^^

pjuske  -  2009-11-27 16:20:18
Jeg synes helt bestemt at lidt ristede pinjekerner ville være godt.. Ellers skøn.

kristina  -  2008-06-11 15:05:30
super lækker

Annette  -  2008-02-09 16:01:43
Ingen kapers. Men lidt basilikum pesto samt oliven og cherry tomater. - Den variant er også altid populær.

Karina  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også undlade kapers og i stedet tilføje ristede pinjekerner. Ydermere passer udskåret honning-eller galiamelon godt til. Således: Bund af rucola, hernæst melon,Carpaccio, parmesan/olieblanding og til sidst pinjekerner. Carpaccio kan købes med høvlet ost til i bl. a. Kvickly til lige under kr. 30. Jeg har serveret denne ret rigtig mange gange, og den falder altid i god smaghos mine gæster.