Ælt lammekødet med krydderierne.
Form kødet til 4 krebinetter og steg dem i olien i ca. 5 min. på hver side.
Stuvede kartofler:
Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver.
Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt.
Hæld mælken i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning.
Lad saucen koge i ca. 10 min., pisk i saucen så den ikke klumper.
Er saucen for tyk tilsættes lidt vand.
Tilsæt kartoflerne og hakket dild og smag til med salt og peber.
Bagte rødløg:
Skær løgene i kvarte.
Fordel groft salt i bunden af et ovnfast fad og læg løgene i fadet.
Smelt smørret og pensl det over løgene.
Bag løgene ved 200 grader C i ca. 15 min.
Tilbehør:
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 3 min., hvorefter de afdryppes i en sigte
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19611 gange, og udskrevet 246 gange.
Energi:
KJ total 11156 (2656 kcal)
KJ pr. Pers. 2789 (664 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (103 kcal) Protein 5.3 gram Fedt 4.9 gram Kulhydrat 10.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider