|
250 | g. | oksemørbrad | | | Knust, sort peber | 1-2 | spsk. | vegetabilsk olie | | | Hovedsalatblade eller anden grøn salat | | | | | | Dressing: | 2 | spsk. | citronsaft | 1 | spsk. | sammenpresset, brun farin | 2 | spsk. | hakket, frisk koriander | 1 | | snittet, udkernet, rød chili | ½ | | løg, i tynde skiver | | | |
| |
Fjern alt synligt fedt fra kødet og pres knust, sort peber ind i det på begge sider. Varm olien op i en stegepande og steg bøffen ved høj varme, til den er pænt brunet på begge sider, men stadig rød i midten. Tag den af panden og skær den i tynde skiver.
Dressing: Bland alle ingredienser grundigt sammen og hæld dressingen over oksekødsskiverne. Anret kødet på et leje af salatblade og server det, mens det stadig er lunt.
|