250 g. Tortellini Fromaggio ("med ost") koges efter anvisningen i rigeligt vand og stilles til afdrypning i et dørslag uden sand.
300 g. oksemørbrad skæres i små lunser - mindre end man regner med, og steges brutalt i ca. 50 g. smør i 3-5 minutter i en gryde uden sand, hvorefter 3 dl. hvidvin og 4 dl. piskefløde tilsættes, og det koger lidt ind i ca. 3-5 minutter.
1 terning oksebouillon tilsættes samt en hel del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og det jævnes lidt med 1/2 dl. piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.
Serveres med et drys persille, sprød flutes og smør - dette drikkes med en blid rødvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 18573 gange, og udskrevet 425 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider