Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tortellini med oksemørbrad i hvidvins/flødesauce

Tortellini med oksemørbrad i hvidvins/flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
250 g.tortellini med ost
300 g.oksemørbrad
50 g.smør
3 dl.hvidvin
4 dl.piskefløde
1 oksebouillon-terning
 sort peber, friskkværnet
 oregano
1/2 dl.piskefløde
 maizena
1 bundtpersille
 flutes
 smør
 
 


Opskrift:

250 g. Tortellini Fromaggio ("med ost") koges efter anvisningen i rigeligt vand og stilles til afdrypning i et dørslag uden sand. 300 g. oksemørbrad skæres i små lunser - mindre end man regner med, og steges brutalt i ca. 50 g. smør i 3-5 minutter i en gryde uden sand, hvorefter 3 dl. hvidvin og 4 dl. piskefløde tilsættes, og det koger lidt ind i ca. 3-5 minutter. 1 terning oksebouillon tilsættes samt en hel del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og det jævnes lidt med 1/2 dl. piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.

Serveres med et drys persille, sprød flutes og smør - dette drikkes med en blid rødvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17267 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu