Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillecremeis

Vanillecremeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
½ dl.fløde
3 heleæg
2 æggeblommer
½ stangvanille
50 g.sukker
 


Opskrift:

De hele æg og æggeblommerne piskes kraftigt med sukkeret.

Fløden (1/2 piskefløde og 1/2 sødmælk el. 2/3 piskefløde og 1/3 sødmælk kan anvendes) koges med den flækkede vanille i 10 min. og hældes i de sammenpiskede æg og sukker.

Alt hældes nu tilbage i gryden og piskes igen, indtil det kommer på kogepunktet. Cremen hældes hurtigt og under stadig piskning gennem en sigte og piskes atter, til den er kold.

Tips:

Til vanillecremeis kan, når cremen er frosset, tilsættes rå frugt, feks. jordbær, hindbær el. lign. Hvis frugten er syrlig, må sukker tilsættes efter smag.

Hvis cremeisen nedpakkes efter frysning i maskine, bør frugten knuses, inden den tilsættes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17198 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia  -  2011-11-02 11:51:53
skulle det ikke være 1/2 l fløde?