Chokoladeskildpaddesauce

Chokoladeskildpaddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.chokoladeskildpadder fra Toms
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hæld piskefløden i en gryde, knus chokoladeskildpadderne ned i fløden og varm massen til chokolade og fløde er smeltet sammen. Klar til servering. Saucen kan laves på forhånd og varmes lige inden serveringen. Laves saucen på forhånd bliver konsistensen tykkere og der skal evt. bruges lidt mere fløde for at få den rette konsistens!

Saucen smager dejligt til vanillieis og eksotisk frugt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (41 stemmer)

Opskriften er vist 13244 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu