Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skildpadde-is

Skildpadde-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
6-8 Toms skildpadder
1 l.vanille-is
 


Opskrift:

IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vanille-isen en smule op. Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med. Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'. Rør stykkerne i isen og uhhmm!

IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER:
Tø vanille-isen en smule op. Smelt skildpadderne i en skål over vandbad. Rør de smeltede skildpadder i isen og... endnu mere uhhhmmm!

Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 18560 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anonym  -  2013-04-12 08:45:49
Man må ikke fryse noget ned igen der har været frosset...:)


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
min familie var vilde.. uhm !!!