Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skildpadde-is

Skildpadde-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
6-8 Toms skildpadder
1 l.vanille-is
 
Opskrift:
IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vanille-isen en smule op. Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med. Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'. Rør stykkerne i isen og uhhmm!

IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER:
Tø vanille-isen en smule op. Smelt skildpadderne i en skål over vandbad. Rør de smeltede skildpadder i isen og... endnu mere uhhhmmm!

Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (27 stemmer)

Opskriften er vist 19500 gange,
og udskrevet 330 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anonym  -  2013-04-12 08:45:49
Man må ikke fryse noget ned igen der har været frosset...:)

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
min familie var vilde.. uhm !!!