Avocadoerne moses godt, og blandes med piskefløden.
Opvarmes forsigtigt og der blandes forsigtigt bouillon i (evt. fra hovedretten okse eller kylling ), efter behov. Suppen skal have en let cremet konsistens. Der kan eventuelt iblandes vand, hvis konsistensen er for tyk.
Der smages til med saften fra 1 citron, salt/-peber. Det er vigtigt at smagen ikke er for cremet, da suppen så kan blive kvalm.
Der pyntes med en dusk persille, og serveres med flute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 27587 gange, og udskrevet 476 gange.
Kommentarer
www.MMM.dk - 2011-01-29 19:09:21 Hvor meget bouillon skal der i?
Peter - 2010-10-10 19:21:20 Hvor meget bouillon skal der i?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider