dansk Ceddar eller Samsø50 g. dansk Ceddar eller Samsø
1
tsk.
grovkornet fransk sennep1 tsk. grovkornet fransk sennep
2
spsk.
klippet purløg2 spsk. klippet purløg
1
dl.
fløde 13%1 dl. fløde 13%
1½
dl.
ymer eller A381½ dl. ymer eller A38
1
æg1 æg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og læg halvdelen i et ovnfad (evt.egnet til mikroovn).
Skær hamburgerryg og ost i terninger og drys dem over. Fordel sennep og purløg over og læg resten af kartoflerne på.
Pisk fløde, ymer og æg let sammen med et drys salt og peber og hæld det i fadet, som sættes i ovnen i ca 15 min i mikroovn eller ca 30 min v/200 gr i alm. ovn.
Lad retten stå 5 min. før den spises.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 24654 gange, og udskrevet 706 gange.
Kommentarer
- 2008-02-14 11:26:17 den lyder sådan lidt bob-bob...! smager den godt...?
Rikke - 0000-00-00 00:00:00 Hvor mange watt skal micro ovnen stå på?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider