Kaffekage (Mikroovn)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek. fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingredienser sies i. Bages 20 min. ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir.
Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist. Bland alle ingredienser til snasket og fordel dette over kagen mens det er varmt. Tips: Denne kage kan både laves i mikroovn og i alm. ovn. Mikroovnens effekt er på 900 watt. Til mikroovn vil ½ portion ofte være mere passende |
|
Opskriften er vist 12600 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne