groftrevet hovedsalat (50g) ½ l. groftrevet hovedsalat (50g)
1
forårsløg i tynde strimler (25g) 1 forårsløg i tynde strimler (25g)
12
sorte oliven 12 sorte oliven
Pynt: Pynt:
agurk i tynde stave agurk i tynde stave
Tilbehør: Tilbehør:
ristet rugbrød. ristet rugbrød.
Opskrift:
Bagetid: Ca. 55 min. ved 200°
Microbølgovn: Ca. 10 min. ved fuld effekt.
Del auberginen på langs og prik kødsiderne med en gaffel. Læg dem med kødsiden nedad, på en plade med bagepapir. Bag auberginen midt i ovnen. Pil skindet af og hak auberginekødet meget fint. Rør det sammen med rødløg og tomatpuré. Vend salatyoghurten i og smag til med salt og peber. Stil aubeginepuréen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Ved serveringen:
Anret grønsager og oliven på portionstallerkner sammen med lidt af auberginepuréen. Server resten i en skål ved siden af.
Tips:
Auberginepuréen kan også servers til stegt feta
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20760 gange, og udskrevet 318 gange.
Kommentarer
ric1702 - 0000-00-00 00:00:00 Virkelig dejlig forret som ser, dufter og smager himmelsk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider