Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blomkål med rejer og stenbiderrogn

Blomkål med rejer og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 4 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 1 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 2 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.blomkålshoved
150 g.rejer
1 lille glaslys kaviar eller stenbiderrogn
1 hovedsalat
1 citron eller lime i både
 Dild eller brøndkarse
 
 Sauce:
50 g.mayonnaise
 dl.creme fraiche 18%
½ tsk. Dijon sennep
1 tsk.salt
 Lidt peber
 


Opskrift:

Rens blomkålshovedet. Skær et kegleformet snit i blomkålshovedets stok. Læg blomkålshovedet i en skål med hovedet opad. Tilsæt ½ dl vand. Dæk med låg eller mikrobølgefilm. Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 7 min. efterfulgt af 5 min. trækketid. Mærk efter om kålen er mør, og stil den herefter til afkøling.

Sauce:
· Rør alle ingredienserne godt sammen og stil det derefter til afkøling.

Servering:
· Vask salathovedet og tør bladene godt. · Læg salatbladene på et rundt serveringsfad. · Læg blomkålshovedet over. · Fordel saucen over og pynt med rejer, kaviar, citronbåde og dild eller brøndkarse. Serveres som frokostret eller forret med sprød flute til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 54966 gange,
og udskrevet 1966 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kokken  -  2009-01-04 13:51:51
til den er kogt :)


Salling  -  0000-00-00 00:00:00
Istædet for at bruge en mikrobølgeovn,kan man så ikke kogen den i en gryde ? Isåfald hvor meget skal blomkålen så have ?