Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk Florentiner (Mikroovn)

Fisk Florentiner (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fisk Florentiner (Mikroovn), billede 4 Fisk Florentiner (Mikroovn), billede 1 Fisk Florentiner (Mikroovn), billede 2 Fisk Florentiner (Mikroovn), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
   
  Sauce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   


Opskrift:

Læg spinaten i en skål uden låg og optø ved 900 watt mikrobølger i 2 min. Pres væden fra.

Læg torskefileterne i et ildfast fad og drys med salt. Fordel den optøede spinat over.

Sauce:
Kom smør i en rundbundet 1 liters glasskål. Dæk med låg. Mikrobølg ved 600 W mikrobølger i 1-2 min. til smørret er smeltet.

Drys hvedemel i smørret og rør det sammen til en klump. Tilsæt mælken. Nu må der ikke røres. Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 4 min. eller til mælken koger.

Pisk godt i saucen til den er jævn. Smag saucen til med salt og peber. Fordel saucen over retten og dernæst osten. Stil fadet på metalrist midt i ovne og gratiner ved Kombination grill + 440 Watt mikrobølger i 16-18 min.

Såfremt retten bliver for brun stilles retten længere ned i ovnrummet. Mærk efter om retten er gennembagt.

Serveres med varm sprød flute.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 27767 gange,
og udskrevet 455 gange.


Energi:
KJ total 6893 (1641 kcal)
KJ pr. Pers. 1723 (410 kcal)
Vægt ialt 1829 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 376 KJ (89 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu