Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun Sauce (Mikroovn)

Brun Sauce (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dl.stegesky eller bouillon
½ dl.mælk
½ dl.fløde
2 spsk.hvedemel
½ tsk.kulør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kom stegesky, mælk, fløde og kulør i en mikroovnsegnet skål. Drys melet over og pisk godt til der ikke er nogle klumper. Mikrobølg saucen ved 900 W mikrobølger i 5 min. eller til saucen koger. Pisk en enkelt gang undervejs. Saucen skal koges godt igennem for at den jævner og melsmagen forsvinder, men hold øje med at saucen ikke koger over. Smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 14769 gange,
og udskrevet 275 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu