Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolademousse (Mikroovn) I

Chokolademousse (Mikroovn) I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 heleæg (økologiske)
2 spsk.sukker
50 g.mørk chokolade
3/4 dl.stærk kaffe
3 bladehusblas
2 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 mandarinbåde
 evt. flødeskum
 


Opskrift:

Bræk chokoladen i mindre stykker i en stor rundbundet skål (1½-2 liter) og. tilsæt kaffen. Mikrobølg ved 600 Watt i 1 min. eller til chokoladen er smeltet. Pisk chokolade og kaffe sammen til en ensartet masse. Læg husblas i blød i koldt vand i en lille kop eller skål. Pisk æggeblommerne og sukker til en god æggesnaps. Bland æggesnap og chokolade sammen. Hæld vandet fra husblassen og smelt det i mikroovne ved 900 Watt mikrobølger i 20-30 sekunder. Hæld husblas i en tynd stråle i chokolademassen imens der røres godt. Lad blandingen stivne let. Pisk fløden og bland den i. Pisk hviderne til hård skum og vend dem forsigtig i formagen. Hæld fromagen i en serveringsskål og lad den stivne helt i køleskab Pynt med syltede mandarin både og eventuelt flødeskum




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 24771 gange,
og udskrevet 327 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jacob  -  2011-11-21 17:18:07
Lyder ikke helt sikkert for helbredet med økologiske alm æg til en kold dessert