Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fransk Kirsebærtærte (Mikroovn)

Fransk Kirsebærtærte (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 Tærtebund:
2 dl.hvedemel
75 g.smør
2 spsk.sukker
 lidt sammenpisket æg
 24cm rund tærteform
 
300 g.syltede kirsebær uden sten
2 heleæg
2 spsk.vanillesukker
1 dl.fløde 13%
2 tsk.tesukker/perlemelis
 


Opskrift:

Kom smør, mel og sukker i en tærteform på 24 cm i diameter. Smuldre smørret i melet til det ligner revet ost. Saml dejen med lidt sammenpisket æg. Pres dejen ud i tærteformen. Pensel med lidt sammenpisket æg. Stil tærtebunden på metalrist midt i ovnen og bag den ved en af følgende bagetider afhængig af hvilken ovn du har: · Kombination varmluft med grill 230C+100 Watt mikrobølger i 12 min. eller · Kombination varmluft 250 C+100 Watt mikrobølger i 20 min. eller · Kombination grill+100 Watt mikrobølger i 12 min. Bliver bunden for mørk stilles formen nederst i ovnen. Læg de godt afdryppede kirsebær på den varme bagte tærtebund. Pisk æg, fløde og vanillesukker sammen og hæld det over kirsebærrene. Drys med tesukker/perlemelis. Stil kagen tilbage i ovnen på metalristen midt i ovnen og bag den ved en af følgende bagetider afhængig af hvilken ovn du har: · Kombination varmluft med grill 230 C+100 Watt mikrobølger i 15 min. eller · Kombination varmluft 250 C+100 Watt mikrobølger i 20 min. eller · Kombination grill+100 Watt mikrobølger i 15 min. til tærten er fast. Mærk efter om kagen er bagt, den skal være fast i midten. Kagen spises lun eller afkølet eventuelt med flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13590 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu