Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananasis med chokoladesovs

Ananasis med chokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
3/4 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
3 dl.piskefløde
1 dåseananasmos, ca 450 g
 
 Sovs:
 dl.vand
 dl.sukker
 dl.kakao
2 spsk.smør eller margarine
1 posemandelflager
 evt 2 spsk cognac
 


Opskrift:

Til isen kommes æggeblommer, sukker og vanillesukker i en skål og piskes til det bliver tykt og luftigt. Tilsæt fløde samt ananas med væden. Hæld ismassen i en ismaskine og kør i ca 35 min. Kom den halvfrosne ismasse i en form, stil den i fryseren og lad den fryse mindst 4 timer. Før isen skal serveres, sættes den først i køleskabet i 30 min og dernæst i 5-10 min i stuetemperatur. Vend den ud på et fad og pynt den. Hæld vandet, sukkeret og kakaoen til sovsen i en tykbundet kasserolle. Varm det op under stadig omrøring. Lad sovsen koge 1-2 min, men pas på den ikke brænder på. Tilsæt smør. Lav den eventuelt i forvejen og opbevar den i køleskabet. Rist mandlerne på en plade i ovnen ved 175º i 5 min. Hæld chokoladesovsen, varm eller kold, i en serveringsskål og kom eventuelt cognac i. Drys med mandelflager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25086 gange,
og udskrevet 365 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu