Ananasis med chokoladesovs
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Til isen kommes æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål og piskes til det bliver tykt og luftigt. Tilsæt fløde samt ananas med væden.
Hæld ismassen i en ismaskine og kør i ca. 35 min. Kom den halvfrosne ismasse i en form, stil den i fryseren og lad den fryse mindst 4 timer. Før isen skal serveres, sættes den først i køleskabet i 30 min og dernæst i 5-10 min i stuetemperatur. Vend den ud på et fad og pynt den.
Hæld vandet, sukkeret og kakaoen til sovsen i en tykbundet kasserolle. Varm det op under stadig omrøring. Lad sovsen koge 1-2 min, men pas på den ikke brænder på. Tilsæt smør. Lav den eventuelt i forvejen og opbevar den i køleskabet. Rist mandlerne på en plade i ovnen ved 175º i 5 min. Hæld chokoladesaucen, varm eller kold, i en serveringsskål og kom eventuelt cognac i. Drys med mandelflager. |
|
Opskriften er vist 28230 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne