Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej (Mikroovn)

Leverpostej (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
150 g.hakket spæk
350 g.hakket lever
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1 heltæg
1 spsk.salt
1 nippeber
1 nipmuskat
2 spsk.fint revet løg
 
1 rund ildfast skål med lodrette sider - ca. 15 cm i diameter
 


Opskrift:

Kom ca. 2 spsk hakket spæk i en skål. Mikrobølg ved 440 Watt i 2 min. eller til det er smeltet.

Drys hvedemel over, rør rundt til det er opsuget af spækket.

Tilsæt mælk og mikrobølg uden låg, ved 900 Wat i 2 min.

Pisk godt i jævningen til den er ensartet. Tilsæt krydderier, løg samt æg og pisk det godt sammen.

Rør spæk og lever i.

Kom leverpostejen i en rund ildfast skål med lodrette sider og mikrobølg uden låg ved 900 Watt i 5 min. og derefter på 440 Watt i 10-12 min.

I en kombinationsovnn mikrobølges først ved 900 Watt i 5 min. og dernæst på Kombination grill+250 Watt mikrobølger i 20 min. Lad postejen hvile i 5 min., og mærk så efter om den er gennembagt.

Serveres med stegt bacon. 6 skiver sliced bacon lægges på en tallerken eller et tærte-fad. Dæk med bagepapir eller mikrobølgefilm. Stil tallerkenen på glastallerkenen og mikrobølg ved 900 Watt i 4-6 min. afhængig af hvor sprøde de skal være. Læg bacon på et stykke fedtsugende papir et par minutter. Pynt leverpostejen med bacon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14480 gange,
og udskrevet 242 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu