Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mikro-chokoladekage

Mikro-chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.mørk chokolade
100 g.margarine
1 spsk.vand
100 g.sukker
3 æg
80 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
50 g.valnødder
 


Opskrift:

Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen. Pisk æg og sukker grundigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene. Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises (selvom den stadig er varm.

Tips:

Denne opskrift er baseret på maksimal effekt=900 wat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 14422 gange,
og udskrevet 254 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dingenot  -  2018-10-17 12:59:47
Det er den hurtigste (ca. 15 min.) og nemmeste kage, jeg nogensinde har lavet og den smager skønt!