Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisker-pie (Mikroovn)

Fisker-pie (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
700 g.kartofler i tern
4 1/2 dl.mælk
50 g.smør el. margarine
 salt
 peber
100 g.champignon i skiver
40 g.hvedemel
175 g.frosne ærter
100 g.frosne løse majs
2 tsk.dild, friskhakket
2 tsk.persille
400 g.tun i vand, afdryppet
1 tsk.reven parmesanost
 
 pynt:
 friske krydderurter
 
 


Opskrift:

Læg kartoflerne i en stor lav skål og tilsæt 1 dl. vand. Dæk med mikrobølgefilm og prik hul i overfladen. Kog i 10-12 min. på højeste effekt til kartoflerne er møre.

Hæld vandet fra og pisk kartoflerne til mos med 1/4 dl mælk, 15 g fedtstof og krydderier.

Kom resten af fedtstoffet i en stor skål og smelt det i 40-50 sek. på højeste effekt. Tilsæt løg og champignon og kog i 2 min. på højeste effekt. Tilsæt melet og rør resten af mælken i lidt efter lidt. Kog i 4 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. Rør rundt 2-3 gange under kogningen.

Tilsæt ærter, majs, dild, persille og tunfisk. Rør rundt og kog i 5 min. på højeste effekt. Kom det i et lavt, ovnfast fad, sprøjt kartoffelmosen ud over hele overfladen og drys med parmesanost. Tilbered i 4-5 min. på højeste effekt.

Sæt retten under en opvarmet grill for at brune overfladen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7331 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu