Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















(Sommer)æggekage (mikroovn)

(Sommer)æggekage (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


(Sommer)æggekage (mikroovn), billede 4 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 1 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 2 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.solsikkefrø
1 dåsemajs
2 courgetter
200 g.hamburgerryg, ikke kogt
100 g.danablu
3 æg
2 1/2 dl.piskefløde
1/2 tsk.salt
 peber
 
 


Opskrift:

Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk. Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter.

Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af. Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver. Skær kødet i strimler, og osten i små terninger.

Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet.

Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier. Hæld æggeblandingen over grøntsager og kød.

Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter. Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne.

Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér.

Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til.

Tips:

Istedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (45 stemmer)

Opskriften er vist 98639 gange,
og udskrevet 1089 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2009-09-22 17:26:16
hej :-) er det en Mikro bølge ovn eller den det en miniovn?


rockmama  -  0000-00-00 00:00:00
glæder mig til at prøve opskriften i morgen : - )


Søren  -  0000-00-00 00:00:00
Skift piskefløde ud med ylette, det gør æggekagen lettere.