Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle med gorgonzola

Lammekølle med gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1300 g.udbenet lammekølle
 salt
 friskkværnet peber
4 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
3 løg
1 kvistrosmarin
2.5 dl.piskefløde
2.5 dl.lammebouillon af terning
150 g.gorgonzola
 


Tilbehør:
Ristede kartofler, drysset med rosmarin
Opskrift:

Gnid lammekøllen med salt og peber og lad den brune i ovnen i bradepanden med lidt fedtstof, samt hakket løg og hvidløg.

Læg rosmarin ved, tilsæt lidt fløde og bouillon og lad stegen stå ved 175° i ca. 1 1/4 time. Tilsæt mere væde efterhånden, bradepanden må ikke stege tør. Dæk stegen med alufolie og hold den varm i ovnen, mens saucen tilberedes.

Hæld skyen fra saucen over i en gryde. Kom lidt kogende vand i bradepanden, så alle stegerester kommer med i gryden.

Fjern rosmarinen, mos osten let og kom den i og lad saucen koge ensartet under piskning. Smag til med salt og peber, hæld saucen gennem en sigte og varm den til kogepunktet.

Skær stegen i skiver og server







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12315 gange,
og udskrevet 488 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2012-01-09 12:50:24
virkelig god. lækker sovs