Nougatis med blød nougat
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødgør nougaten over vandbad. Lad den køle lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker skummende, til sukkeret ikke knaser mere. Pisk fløden og æggehviderne stive hver for sig. Rør den blødgjorte nougat i æggesnapsen, gerne med en elpisker. Vend flødeskummet i og til sidst de stiftpiskede hvider. Fyld massen i en springform eller anden form, og dæk med folie. Frys den mindst 5 timer. Rør gerne i ismassen et par gange i starten. Pynt med ristede mandelsplitter. |
|
Opskriften er vist 123050 gange,
og udskrevet 2169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille D. - 2022-01-02 20:32:11 Fantastisk skøn is. Har aldrig lavet is før, jeg lavede denne, og tro mig, det bliver ikke sidste gang jeg laver den.. nøøøjjjj den smager godt og så var den super nem at lave. anonym - 2015-03-19 20:15:01 Fantastisk god is hvis man som mig elsker smagen af nougat. Rasmussen - 2014-01-11 19:12:52 Denne is smager fantastisk godt, jeg bruger lidt mindre sukker. Skovdal - 2010-09-28 21:41:55 Super lækker is. Min søn og veninde var vilde med den. Så skal helt sikkert lave den igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne