Skyl jordbærrende og tag nogle hele bær fra til pynt. Nip haserne af og mos jordbærrene med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.
Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas. Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.
Pynt med hele bær og flødeskum.
Tip: Moussen kan godt laves dagen før, men så skal den tempereres i køleskabet nogle timer, så den ikke er for hård.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(28 stemmer)
Opskriften er vist 12411 gange, og udskrevet 195 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider