Kirsebærflødeis

Kirsebærflødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.søde kirsebær
2 dl.vand
200 g.sukker
3 spsk.kirsebærlikør eller -vin
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Udsten kirsebærrene. Kog vand og sukker i 5 min. Kom bærrene i og lad dem koge med i 3-4 min. Lad dem svale i lagen. Kom det hele i blender. Bland kirsebærlikør i. Pisk fløden til skum og vend puréen heri. Frys blandingen 3-4 timer. Anret som kugler eller skiver i portionsglas og pynt med friske kirsebær.


karakterer:
Opskriften er vist 15871 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu