Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærflødeis

Kirsebærflødeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.søde kirsebær
2 dl.vand
200 g.sukker
3 spsk.kirsebærlikør eller -vin
3 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Udsten kirsebærrene. Kog vand og sukker i 5 min. Kom bærrene i og lad dem koge med i 3-4 min. Lad dem svale i lagen. Kom det hele i blender. Bland kirsebærlikør i. Pisk fløden til skum og vend puréen heri. Frys blandingen 3-4 timer. Anret som kugler eller skiver i portionsglas og pynt med friske kirsebær.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14003 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu