Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelis

Kanelis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
85 g.sukker
2 kanelstænger
3 dl.mælk
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker tykt. Bræk kanelstængerne i mindre stykker, kom dem i mælken, der varmes op til kogepunktet og trækker i 4-5 min. Tag kanelstængerne op og pisk lidt af den varme mælk med æggeblommerne. Hæld det hele tilbage i gryden, og pisk cremen tyk over svag varme, men lad den ikke koge. Sigt cremen ned i en skål, afkøl og bland den med den letpiskede fløde, og sæt derefter cremen i fryseren, til den er halvfrossen. Tag cremen ud, pisk den igennem, sæt den tilbage i fryseren og gentag denne proces, når isen igen er halvfrossen. Frys isen færdig, men flyt den over i køleskabet ½ time før serveringen, så den er nem at forme til kugler. Servér med Fordrukne blommer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15106 gange,
og udskrevet 415 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Simon.  -  2010-04-26 09:11:12
Er der en der kan forklare mig hvad fordrukne blommer er ??? Vil jo gerne følge opskriften.

tp  -  0000-00-00 00:00:00
ikke så kraftig kanelsmag