Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan

Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan, billede 4 Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan, billede 1 Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan, billede 2 Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æggeblommer
3 spsk.flormelis
5 dl.piskefløde
 
2 æggehvider
1 spsk.flormelis
 
25 g.hk. mandler
50 g.hk. chokolade
50 g.marcipan i tern
 
Opskrift:
Æggeblommer og flormelis piskes godt. Fløden piskes stiv. Æggehviderne piskes stive og flormelis kommes i. Fløde og æggehvide vendes i æggeblommemassen. Hældes i aluform (2 L). Fryser 1-1½ time (indtil isen er halvstiv), hvorefter fyldet blandes i. I fryser mindst 4-5 timer inden spisning.





karakterer:
Opskriften er vist 78628 gange,
og udskrevet 1835 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (74 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu