Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk is

Italiensk is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk is, billede 4 Italiensk is, billede 1 Italiensk is, billede 2 Italiensk is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æggeblommer
3 spsk.flormelis
½ l.piskefløde
 
2 æggehvider
1 spsk.flormelis
 
25 g.hk. mandler
50 g.hk. chokolade
50 g.marcipan i tern
 


Opskrift:

Æggeblommer og flormelis piskes godt. Fløden piskes stiv. Æggehviderne piskes stive og flormelis kommes i. Fløde og æggehvide vendes i æggeblommemassen. Hældes i aluform (2 L). Fryser 1-1½ time (indtil isen er halvstiv), hvorefter fyldet blandes i. I fryser mindst 4-5 timer inden spisning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (73 stemmer)

Opskriften er vist 58401 gange,
og udskrevet 1647 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Debora Frederiksen.  -  2018-06-25 22:38:18
Mange tak for “Italiensk is” opskriften. Min “Desserter fra Brugsen” er nemlig blevet væk fra mig. Jeg plejer nemlig at lave is med ligenetop med den opskrift for den er nemlig rigtig god.


Lisbeth  -  2015-06-23 23:29:41
om den er italiensk er ej, den er et sikker hit. Kan også laves som islagkage med nøddemarengs bund.


  -  2012-01-31 21:12:45
Hold nu kæft og spis! Hvem gider at spisefedtfattig is?


Evy  -  2010-12-26 11:16:34
Jeg vil også tilføje, at det ikke er italiensk is, da italiensk is er lavet på mælk og derfor indeholder mindre fedt end flødeis


Anni  -  2010-04-09 18:38:47
Jeg har også denne opskrift fra en af Brugsens opskriftbøger og der står den også som Italiensk Is. Den er rigtig god med Daimstykker i og en hjemmelavet appelsinsovs lavet på friskpresset appelsinsaft, juice, fløde og lidt smør


Stibal  -  2009-08-04 14:04:16
Hey, er italiensk is ikke lavet på mælkecreme? Dette ligner mere en parfait.


anne-sofie  -  2008-09-06 08:57:02
og italiensk is er ikke lavet på fløde, men på mælk


Lisbeth  -  2007-12-28 10:49:49
Italiensk is bundfalder ikke som alm. is. Fyldet kan varieres i det uendelige. Smager forrygende.