Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk appelsinis

Italiensk appelsinis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
6 storeappelsiner
1 l.vanilleis
 


Opskrift:

De skærer et låg af appelsinerne, med en kniv skæres frugtkødet ud, og appelsinerne skæres lidt i bunden, så de kan stå lige. Frugtkødet fra 2 appelsiner køres med en blender til en jævn masse, fjern alle kerner først. Skær isen i småstykker, lidt optøet, og kom i blenderen sammen med resten af frugtkødet. Smag evt. til med vanille eller likør. Fyldes tilbage i de udhulede appelsiner med lille top og låget lægges på. Stilles i fryseren 2-3 timer, eller de pakkes ind og kan fryses i månedsvis. Men husk, de skal op af fryseren 10-15 min. inden de skal spises.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (44 stemmer)

Opskriften er vist 18535 gange,
og udskrevet 422 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette  -  2018-01-27 12:43:25
Meget lækker, frisk, dekorativ og utrolig let at lave :-)


  -  2009-02-14 21:12:19
Isen skal tages ud mindst en halv time før servering.


  -  0000-00-00 00:00:00
Ikke egnet til Candida


Hejhej  -  0000-00-00 00:00:00
Hejhej


den midtjydske kok  -  0000-00-00 00:00:00
denne is er så delikat og lækker, desuden er den så simpel at lave