| |
|
Italiensk appelsinis
Italiensk appelsinis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
6 | store | appelsiner 6 store appelsiner | 1 | l. | vanilleis 1 l. vanilleis | | | |
| |
De skærer et låg af appelsinerne, med en kniv skæres frugtkødet ud, og appelsinerne skæres lidt i bunden, så de kan stå lige.
Frugtkødet fra 2 appelsiner køres med en blender til en jævn masse, fjern alle kerner først.
Skær isen i småstykker, lidt optøet, og kom i blenderen sammen med resten af frugtkødet. Smag evt. til med vanille eller likør.
Fyldes tilbage i de udhulede appelsiner med lille top og låget lægges på.
Stilles i fryseren 2-3 timer, eller de pakkes ind og kan fryses i månedsvis.
Men husk, de skal op af fryseren 10-15 min. inden de skal spises.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(44 stemmer)
Opskriften er vist 19832 gange, og udskrevet 457 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Benita - 2021-02-03 11:44:08 Sikke en løgn! Det er muligt at det smager godt, men det har INTET med italiensk is at gøre!
Ren fusk
Jette - 2018-01-27 12:43:25 Meget lækker, frisk, dekorativ og utrolig let at lave :-)
- 2009-02-14 21:12:19 Isen skal tages ud mindst en halv time før servering.
- 0000-00-00 00:00:00 Ikke egnet til Candida
Hejhej - 0000-00-00 00:00:00 Hejhej
den midtjydske kok - 0000-00-00 00:00:00 denne is er så delikat og lækker, desuden er den så simpel at lave
|
|