Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenske teboller

Svenske teboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :




Ingredienser:
3 dl.mælk
25 g.margarine
25 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.sirup
0.5 spsk.sirup
0.5 tsk.stødt anis
1 dl.rugmel
6 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Gæren smuldres i dejfadet, hæld lidt af den lunde mælk over og lad det stå 10 min. Smelt margarine, hæld resten af mælken i og lad den blive lund. Rør salt, sirup, anis og rugmel i hæld det over gæren sammen med det meste af hvedemelel. Rør dejen godt og lad den hæve til det dobbelte, tildækket og lunt.

Ælt dejen let igennem og rul den ud på et melet bord ca. 2 cm. tyk.

Stilk dejen ud til små runde boller med et glas 6 - 7 cm. diameter. Lad bollerne hæve på plade til det dobbelte, Hvorefter de pensles med mælk og bages ved 225 grader i ca. 12-15 min.

Serveres lunde med smør og pølse eller saltkød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11553 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

cilotten  -  2009-10-20 17:28:44
hvor meget sirup var det lige der skulle i ½ spsk. 1 spsk. eller 1½ spsk :s