Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam på selleribund

Lam på selleribund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.fårefars
1 lillegrøn peber
1 lilleløg
1 dl.ymer
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
4 storeskiver selleri ca 1 cm. tykke eller 8 små skiver (400 g.)
2 spsk.reven granaost
1 spsk.rasp
 


Tilbehør:
Kartofler eller groft brød
Opskrift:

Fars:
Peberfrugten skæres i små tern, løget rives. Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.

Selleriskiverne koges 6.8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte. De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.

Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad. 1 skefuld fars lægges oven på hver skive. Ost og rasp blandes og drysses over.

Fadet stilles i ovnen ca. 25 min. ved 200 grader.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5746 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu