Lam på selleribund

Lam på selleribund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fårefars
1 lillegrøn peber
1 lilleløg
1 dl.ymer
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
4 storeskiver selleri ca 1 cm. tykke eller 8 små skiver (400 g.)
2 spsk.reven granaost
1 spsk.rasp
 
Opskrift:
Fars:
Peberfrugten skæres i små tern, løget rives. Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.

Selleriskiverne koges 6.8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte. De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.

Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad. 1 skefuld fars lægges oven på hver skive. Ost og rasp blandes og drysses over.

Fadet stilles i ovnen ca. 25 min. ved 200 grader.

Serveres med Kartofler eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7539 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu