Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenske snegle

Svenske snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
300 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
70 g.sukker
1 æggeblomme
 
 Masse:
1 æggehvide
90 g.sukker
65 g.mandler, hakkede
 


Opskrift:

Dej:
Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen.

Masse:
Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide.

Dejen rulles ud. Massen smøres på. Den smurte dej rulles til en roulade. Rouladen stilles i køleskab ca. en time. Rouladen skæres i tynde skiver.
Bages ved ca. 200 gr. i 10-12 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10599 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu