Dej:
Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen.
Masse:
Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide.
Dejen rulles ud.
Massen smøres på.
Den smurte dej rulles til en roulade.
Rouladen stilles i køleskab ca. en time.
Rouladen skæres i tynde skiver.
Bages ved ca. 200 gr. i 10-12 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 11294 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider