Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Svensk sild

Svensk sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Sverige - Svensk - Svenske

Sverige - Svensk - SvenskeIndsendt :





Ingredienser:
4 matjessildefileter
 Fintklippet purløg
3 tomater
 
 Flødepeberrod:
2 spsk.eddike
2 spsk.sukker
2 spsk.revet peberrod
2 dl.piskefløde
1 kg.kartofler
 


Opskrift:

Matjessildene lægges hen over isterninger, anbragt på en serviet på et fad. Servietten skal suge væden op, når isen smelter. Sildene pyntes med purløg og tomatskiver. Eddike, sukker, peberrod blandes sammen. Kort tid før serveringen blandes flødeskummet forsigtigt i. Flødepeberroden anrettes i skåle på fadet. Serveres med små, varme kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10620 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu